Пролетта най-накрая е факт, всичко около нас е разцъфвнало, свежо и красиво.

Тъй като няма няма как да останем равнодушни към заобикалящата ни прелест решихме, вдъхновени от пролетното сияние да ви представим няколко идеи, с които да пренесете тази свежест и в дома си.

Независимо дали сега се нанасяте в нов апартамент, който те първа трябва да обзавеждате или просто искате да вдъхнете живец на старото жилище, тези тънкости в обзавеждането ще ви бъдат изключително полезни.

Основната цел е да се постигне модерна визия, но интериора да бъде не само шикозен, а и същевременно функционален.

Залагайте на светлите, пролетни тонове в кремавата и бежова гама, които оптически да уголемят помещението и да създадат усещане за простор. Дизайнът е изчистен, излъчващ изтънченост и класа.

Водещото е акцента, именно той вдъхва живот на обикновената стая, превръщайки я в арт творение.

Изборът върху какво да привлечете вниманието е ваш и зависи от собствената ви индивидуалност. Акцентът може да бъде всякакъв- интересен тапет или грабваща картина. Може да акцентирате и върху определи мебели, след като цялата стая е издържана в светлата тоналност ще бъде много ефектно дивана, рамката на леглото и спалната кувертюра да се открояват в различна разцветка.

Както вече споменахме всичко зависи от вашето вдъхновение, така че развихрете въображението си и захвърлете ограниченията, за да превърнете дома си в пролетно изкушение, зареждащо ви с енергия и топлина.

Ето и няколко снимки, от които да почерпите идеи: