Заедно с пролетта дойде и онзи дългоочакван момент, в който можем да премахнем всичко зимно, сиво и тежко от дома си.

Стоейки на прага на цветния сезон ви предлагаме да поемете глътка свеж въздух, да промените някои основни аспекти от интериора си и да поставите едно ново начало за вас и вашето семейство.

Древен философ е казал, че преобразувайки пространството около себе си ние променяме собствената си съдба.

Започнете възможно най-скоро промяната в дома си и пренаредете енергията, в която живеете.

Но преди да вземете окончателно решение за това откъде да започнете пролетната трансформация на дома, прочетете следващите няколко съвета:

- Старателно почистете къщата си от мръсотията, насъбрала се през зимата. Идеите и вдъхновението за промяна идват от чистотата.

- Приберете тежките и топли завивки, ковертюри и завеси за следващата зима. Поставете на прозорците ярки щори или пердета и леки покривала на диваните, фотоьойлите и столовете.

- Пролетната палитра е нежна и прозрачна: бяло, небесно синьо, резедаво, розово, прасковено. От по-дълбоките свежи оттенъци са допустими цветовете на лимона, ириса, рубина и изумруда. Забравете за сивото, кафявото, черното и бордото.

- Лалетата, нарцисите и ирисите са традиционните пролетни цветя. Към тях могат да се присъединят кокичетата, теменужките, мимозата и момината сълза. Използвайте ги като жива украса или като интериорни принтове, с които да освежите стени, мебели, посуда, спално бельо и пр.



Пролетният интериор нека бъде наситен с много въздух, чисти оттенъци и мобилност. Развихрете въображението си!

В чест на пролетта ще ви предложим и няколко идеи за интериор, подчинен на темата за свежите цветове и цветята.

Всичко дотук звучи прекрасно, но несъмнено ще се сблъскаме с реалността, в която идеите не са всичко. Средствата, с които можете да постигнете всичко – от цялостен ремонт, през закупуване на нови мебели, да декоративно украсяване на дома, не винаги са в наличност.

Имаме предложение за вас, което си струва да обмислите!

Банка ДСК подарява една страхотна възможност да осъществим плановете си, свързани с промяната на най-скъпото място за всеки от нас – домът ни.

Сега можете да изтеглите промоционален потребителски кредит, който е с по-ниски лихвени нива при превод на работна заплата/пенсия, включително индивидуален превод.

Максимален размер на сумата, която можете да получите е до 35 000 лв. /17 500 евро.

Броят на поръчителите зависи от размера на искания кредит, като за суми:

• до 15 000 лв./ 7 500 евро – едно платежоспособно физическо лице;
• от 15 000,01 лв./ 7 500,01 евро до 25 000 лв./12 500 евро – двама платежоспособни поръчители, физически лица;
• за суми над 25 000,01 лв./ 12 500,01 евро – трима платежоспособни поръчители, физически лица.

Важно е да знаете, че няма възрастово ограничение за кредитопоръчателите. Самите вие, както и всеки друг пълнолетен член от семействата ви могат да изтеглят кредит.

Срокът на издължаване е до 10 години, независимо от сумата, която сте изтеглили.

Нека дадем пример с изтеглен кредит в размер от 10 000 евро за срок от 10 години: размерът на месечната вноска ще бъде 134,66 евро, а общата ви дължима сума към Банка ДСК ще бъде 16 518,99 евро.

За всички свои клиенти, Банка ДСК предлага и гъвкави възможности за предоговаряне на условията по потребителски и жилищни кредити.

Направете една от най-важните инвестиции в живота ви. Погрижете се за дома си сега!