15-те топ тенденции за пролет/лято 2020

мода
Снимка: Биляна Божилова

Биляна Божилова

След тази мека и слънчева зима, в която често си позволявахме да носим пролетно-летни дрехи, вдъхновени от високите температури, идва истинската пролет. А за запалените фешън почитателки, пролетта стартира с преглед на новите модни тенденции. Понякога прегледът и шопингът започват в един и същи момент, друг път ни е необходимо повече време да пречупим актуалните трендове през личното си усещане за стил.

Погледът към тенденциите започва от миналото. Модата от 70-те се завръща с модерни акценти и аутфит комбинациите изглеждат неустоимо привлекателни.

Провокацията и сексапилът са издигнати на пиедестал през пролет/лято 2020. Цели четири тренда залагат на голотата и скандалния стайлинг – сатенени нощници и пижами извън спалнята, сутиени като горни дрехи, изрязани модели, които акцентират върху определени части от тялото и напълно прозрачни сетове, при които е на показ цялото бельо, понякога и повече. Нова еротична революция? Не, по-скоро артистичен сексапил за изящни тела.

Ретро костюмите от две части, които се завърнаха през есента, сега отново са тук, но в пролетно-летен вариант. Сакото е в комбинация с къси панталонки или бермуди. Чудесно допълнение към тях са официалните елеци, които са хит и самостоятелно. Широките ризи в мъжки стил също се включват сред елегантните трендове. А любимият тренчкот отново е тук, както в класически вариант, така и в по-разчупени модели, с интересни принтове в ярки цветове.

Най-актуалните принтове за сезона са тропическият и двуцветен, при който едната половина на тялото е в един цвят, а другата в контрастен на него. При цветовете фаворити са неоновите нюанси и бялото, особено белите рокли. Денимът е водеща материя, както и дрехите и аксесоарите от устойчиви материали.

15-те топ тенденции за пролет/лято 2020 изглеждат така >>>

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти